Voor patiënten

Aanmelding

Je kunt je zelf aanmelden voor dit programma bij de fysiotherapie (bij Bert Kallen), een verwijzing is niet nodig. Je kunt ook door de huisarts of bedrijfsarts verwezen worden. De fysiotherapeut zal dan een intakegesprek met je hebben en als blijkt dat het programma iets voor je zou kunnen betekenen, worden er vervolgafspraken gemaakt.

Kosten

Wanneer je voldoende aanvullend verzekerd bent, wordt dit programma vergoed door je zorgverzekering voor wat het beweegprogramma betreft (Fysiotherapie). Het hangt er wel vanaf welke aanvullende verzekering je hebt en hoe uitgebreid deze is w.b. de fysiotherapie.

Voor het gedragprogramma (de psychologische begeleiding) geldt, dat deze uit de basisverzekering vergoed wordt (vergoeding voor GZ-psycholoog).

Via je werkgever en de bedrijfsarts kan mogelijk het programma ook vergoed worden. Je moet dit dan met de bedrijfsarts bespreken en indien nodig kunnen wij een offerte maken. Wanneer de verzekering of je bedrijf het programma niet vergoedt, komt dit voor eigen rekening. Voor aanvang van het programma krijg je dan een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Informatie

Het team bestaat uit:

  • Dhr. Bert Kallen
  • Drs. Eric Bousema
  • Drs. Monique Pennings
  • Drs. Roberto Bini
  • Dhr. Luc Cremers
  • Mw. Esther Overmans

Je kunt verdere informatie krijgen door telefonisch contact met een van ons op te nemen: tel.  06 51 12 0566

Je kunt ook een mail sturen naar:info@solkcentrum.nl
Voor informatie over het team, zie www.fysiosittardoost.nl

 

Samenwerking vindt plaats met:

Fysiotherapie Sittard-Oost (www.fysiosittardoost.nl)

Dhr. K. Hautermans (huisarts, www.huisartsenhaagsittard.nl)

Dhr. P. Hoogsteder (huisarts, www.huisartsenhaagsittard.nl)

Plinthos (jeugd- en jongeren GGZ instelling, www.plinthos.nl)